Hoe Beheer Ik De Openbare Profielinstellingen Op Linkedin?

Wil je leren hoe je de openbare profielinstellingen op LinkedIn kunt beheren? Dan verneem je graag dat je in deze blog binnen no-time geholpen wordt. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, kunt u het LinkedIn Klantenservice Nederland. Dan biedt het efficiënte team u direct de beste oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om uw openbare profielinstellingen op LinkedIn via het bureaublad te beheren:

  • Allereerst moet u op het ‘Ik’-pictogram klikken dat u bovenaan uw LinkedIn-homepage ziet en vervolgens op de knop ‘Profiel bekijken’ klikken.
  • Vervolgens moet u klikken op ‘Bewerk openbaar profiel en URL aan de rechterkant van de pagina.
  • En om je profiel nu te verbergen voor de openbare weergave, moet je ‘De openbare zichtbaarheid van je profiel’ op UIT zetten.
  • Om vervolgens specifieke instellingen te kunnen verbergen, moet u de specifieke instellingen op UIT zetten om die informatie voor uw openbare profiel te verbergen. U moet weten dat de wijzigingen automatisch worden opgeslagen.

Als u uw openbare profielinstellingen wilt beheren vanuit de mobiele LinkedIn-app, hoeft u alleen de onderstaande stappen te volgen:

  • Je moet eerst op je profielfoto tikken.
  • En dan moet je op ‘Instellingen’ tikken en vervolgens op de optie ‘Zichtbaarheid en je openbare profiel bewerken’.
  • Om uw profiel nu te verbergen voor de openbare weergave, moet u ‘De openbare zichtbaarheid van uw profiel’ op UIT zetten.
  • Ten slotte, om specifieke instellingen te verbergen, moet u de specifieke instellingen op UIT zetten om die specifieke informatie uit uw openbare profiel te verbergen, waarna wijzigingen automatisch worden opgeslagen.

OPMERKING: u moet weten dat zelfs als uw profiel is ingesteld op openbaar, mensen die geen lid zijn van LinkedIn, kunnen worden gevraagd zich aan te melden of in te loggen bij LinkedIn om delen van uw openbare profiel te bekijken.

U zou nu klaar moeten zijn met het bovengenoemde proces en zou goed moeten zijn om hetzelfde te beheren. Maar als u problemen ondervindt, moet u Bellen LinkedIn Nummer. De technici zullen u dan zeker begeleiden met verdere nuttige stappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *