Hoe Een Op Linkedin Verzonden Uitnodiging Intrekken?

Met LinkedIn kun je uitnodigingen naar mensen sturen en met hen in contact komen. Wist je echter dat je snel de uitnodigingen kunt zien die je op LinkedIn hebt verzonden en alle uitnodigingen die nog geen reactie van de ontvanger hebben ontvangen, kunt intrekken. Ja, als de ontvanger nog niet heeft gereageerd op uw aanbod om in contact te komen met andere LinkedIn-leden of om deel te nemen aan Pages of Events, kunt u de uitnodiging intrekken. Nadat u een uitnodiging heeft ingetrokken, kunt u gedurende maximaal drie weken geen uitnodiging meer indienen bij dezelfde ontvanger.

Als u een uitnodiging intrekt, kan de ontvanger geen herinneringsmails meer ontvangen. Er wordt geen contact opgenomen met de ontvanger als u een uitnodiging intrekt.

Dus als je hebt besloten een uitnodiging in te trekken die je in LinedIn-account hebt verzonden, volg dan nu de onderstaande stappen van LinkedIn klantenservice

Stappen om een ​​op LinkedIn verzonden uitnodiging in te trekken

  1. Klik op het pictogram Mijn netwerk boven aan uw LinkedIn-homepage om uw verzonden uitnodigingen te bekijken en te verwijderen.
  2. Alle openstaande uitnodigingen die bovenaan de pagina worden weergegeven, kunnen worden geaccepteerd of genegeerd.
  3. Klik boven aan het scherm Mijn netwerk op Alles weergeven [nummer] naast Uitnodigingen.
  4. U wordt nu naar de pagina Uitnodigingen beheren geleid.
  5. Selecteer het tabblad Verzonden in het menu Uitnodigingen beheren door erop te klikken.
  6. Je ziet hier een lijst met uitnodigingen die je hebt verzonden naar mensen, pagina’s en evenementen waarop nog moet worden gereageerd.
  7. Scroll naar beneden en ga naar naast de naam van een ontvanger en klik vervolgens op Intrekken.
  8. Bevestig uw selectie in het pop-upvenster dat wordt weergegeven.

Opmerking: er is momenteel geen manier om uitnodigingen die naar meerdere ontvangers zijn verzonden massaal in te trekken.

Als u de LinkedIn toepassing op uw Android of iOS apparaat gebruikt, verschilt het proces om een ​​uitnodiging te tekenen. Dus, als je de stappen nodig hebt om een ​​verzoek voor een LinkedIn op LinkedIn mobiele app in te trekken, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Onze LinkedIn agenten staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en we bieden u moeiteloze diensten in een minimale tijd. Bellen LinkedIn Telefoonnummer Nederland executive voor hulp nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.