Hoe Het “Wat We Doen-Tabblad” Op LinkedIn Instellen?

LinkedIn is een populair platform waar u al uw professionele informatie kunt instellen, zoals contact met ons opnemen. Met een gepersonaliseerde call-to-action kunt u informatie over klanten en sollicitanten verzamelen in het gedeelte Contact op de pagina Wat we doen op uw Search and Staffing Career-pagina. U kunt eenvoudig het gedeelte Contact met ons instellen, maar Leads die via het formulier worden ingediend, worden per e-mail naar het adres verzonden dat tijdens de installatie is opgegeven.

Als u het gedeelte Contact opnemen niet kunt instellen, volgt u de onderstaande stappen van LinkedIn Klantenservice voor een snelle en eenvoudige instelling van het tabblad “wat doen we”.

Stappen om contact met ons op te nemen op het tabblad wat we doen op LinkedIn

 1. Open uw superbeheerdersweergave vanuit het LinkedIn-account.
 2. Klik bovenaan de pagina op de knop Carrièrepagina’s.
 3. Ga vanaf hier naar het gedeelte Wat we doen op het scherm.
 4. Selecteer de pagina waaraan u de sectie Contact opnemen wilt toevoegen.
 5. Scroll naar beneden naar de sectie “Contacteer ons” en klik op het tekstvak om een call-to-action en een beschrijving toe te voegen.
 6. U zou details kunnen verstrekken, zoals Voor welke functie rekruteert u?
 7. Er is een limiet van 100 tekens, dus je kunt details toevoegen binnen de woordlimiet.
 8. Selecteer maximaal vijf taakfuncties in het menu Taakfunctie selecteren.
 9. Alvorens hun formulier in te dienen, zullen leden een functie selecteren uit de alternatieven die u aanbiedt.
 10. Voeg een e-mailadres toe om e-mailmeldingen over ingediende leads te ontvangen. De toegewezen rol, het LinkedIn-profiel en het e-mailadres van de lead worden aan u verstrekt.
 11. Om uw wijzigingen op te slaan of te publiceren, klikt u op Voorbeeld, Opslaan of Publiceren in de rechterbovenhoek. Als u uw wijzigingen niet wilt publiceren of behouden, klikt u op Annuleren.
 12. Als u deze pagina verlaat zonder uw wijzigingen op te slaan of te publiceren, krijgt u de optie Aanpassingen negeren of Concept opslaan.

We hopen dat u met deze stappen het gedeelte Contact met ons kunt instellen op het tabblad Wat doen we voor uw LinkedIn-account. Contact Met Linkedin-ondersteuningsteam voor het geval u niet in staat was om door te gaan. Onze LinkedIn-agenten lossen al uw problemen onmiddellijk op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *