Hoe Kan Een Linkedin Account Worden Hersteld?

Hoe Wordt LinkedIn Hersteld?

LinkedIn is identiek aan Facebook en andere social media platforms. LinkedIn daarentegen is uitsluitend bedoeld voor professioneel netwerken. Dit is de ideale locatie om uw expertise, talenten en ervaring te laten zien aan professionals die u mogelijk inhuren. U kunt uw educatieve referenties en ervaring op het juiste moment aan de juiste persoon onder de aandacht brengen en LinkedIn-profielen zijn essentieel voor moderne professionele netwerken. Er zijn miljoenen leden op LinkedIn. Het is eenvoudig om u aan te melden en aan de slag te gaan. Gebruikers worden echter geconfronteerd met tal van obstakels. Inlogproblemen kunnen een groot probleem zijn.

Waarom heb je geen toegang tot je account?
U kunt uw wachtwoord vergeten, of het kan zijn gewijzigd door een hacker die toegang heeft gekregen tot uw account.
Zodra u om een ​​van de bovengenoemde redenen de toegang bent kwijtgeraakt, moet u uw LinkedIn-account terugkrijgen. Registreer een nieuw account in het geval van een storing. Het registreren van een nieuw account zal echter resulteren in het verlies van het waardevolle netwerk waar u zo hard aan heeft gewerkt.
Het is essentieel om alles in het werk te stellen om het account terug te krijgen. Laten we met behulp van deze techniek onderzoeken hoe u een LinkedIn-account kunt herstellen.

Hoe kan de rekening worden hersteld?
LinkedIn zou u toestaan ​​​​in te loggen met uw primaire email adres of het alternatieve email adres dat u hebt opgegeven. U moet het wachtwoord echter opnieuw instellen. Om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

• Ga naar de inlogpagina en klik op Wachtwoord vergeten?

• Voer het email adres of telefoonnummer in dat aan uw account is gekoppeld.

• U ontvangt uw code via email of sms op uw mobiele apparaat. U kunt ook een oproep selecteren.

• Voer het nummer in wanneer daarom wordt gevraagd.

• Ga naar het volgende scherm en wijzig uw wachtwoord. Op deze manier kunt u uw verloren LinkedIn account terugvinden.

• Als u geen toegang heeft tot het gerelateerde telefoonnummer of e-mailadres, kan identiteitsverificatie alleen helpen bij accountherstel.

• Klik op de aanmeldingspagina op de optie met het label “Wachtwoord vergeten”.

• Klik op Wachtwoord opnieuw instellen en voer vervolgens het emailadres in dat aan uw account is gekoppeld.

• Bij de volgende stap moet u een verificatiecode invoeren die naar uw email is verzonden.

Geen toegang tot deze email? Zou in deze omstandigheid uw go-to-selectie moeten zijn.
Het gekoppelde email adres van uw account wordt nu bijgewerkt.

Vervolgens hebben we een foto van een geldig paspoort of andere door de overheid uitgegeven documentatie nodig om uw identiteit te verifiëren. LinkedIn zou uw inzending beoordelen en contact met u opnemen met de nodige aanvullende informatie. Een gebruiker moet contact opnemen met de klantenservice van LinkedIn om de beste hulp te krijgen tijdens accountherstel.

Hoe contact opnemen met de klantenondersteuning van LinkedIn als er problemen optreden?
Af en toe hebben veel professionals geen toegang tot hun LinkedIn accounts. Ze kunnen technische ondersteuning krijgen door het Bellen LinkedIn Nummer te bellen.

Conclusie:- Na het lezen van deze blog, zou u moeten weten hoe u uw LinkedIn account voor uw bedrijfsidentiteit in de wereld kunt terugwinnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *