Hoe kan ik de URL van mijn Linkedin-account wijzigen?

Wilt u weten hoe u de URL van uw LinkedIn-account kunt wijzigen? Dan wordt u zeker meteen begeleid met passende stappen. En als u ook andere vragen heeft, kunt u het LinkedIn-klantenservicenummer bellen. Dan helpen de zeer bekwame experts u met de benodigde oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om de URL van uw LinkedIn-account te wijzigen:

Stap 1 – U moet eerst uw LinkedIn-profiel bekijken;

  • Eerst moet je naar je foto gaan en dan op de pijl omlaag ernaast klikken. Hierna moet u in de vervolgkeuzelijst op de optie ‘Profiel bekijken’ klikken.

Stap 2 – Vervolgens moet je het LinkedIn-profiel en de URL bewerken;

  • Als je op de profielpagina bent, moet je op de knop ‘Bewerk openbaar profiel en URL’ klikken.

Stap 3 – U moet nu de LinkedIn-URL aanpassen;

  • Op deze pagina wordt nu een ander venster geopend waarin u uw profiel kunt bewerken. En in dit venster, in de sectie ‘Uw aangepaste URL bewerken’, moet u op de optie klikken om uw URL te bewerken.
  • Daarna kunt u doorgaan en de URL wijzigen op basis van uw voorkeuren, en dan moet u deze opslaan om de wijzigingen weer te geven. Houd er rekening mee dat uw URL alleen uit letters en cijfers kan bestaan, ook al wordt u gesuggereerd dat deze is gebaseerd op uw naam en geen cijfers heeft.

Je moet weten dat dit ook wel LinkedIn URL-verkorting wordt genoemd, maar om dit te doen, moet je een paar dingen in gedachten houden;

  • U moet weten dat de LinkedIn-URL uniek is voor elk profiel en dat u soms niet de gewenste URL heeft omdat iemand deze al heeft gebruikt. Daarom moet u in dit geval degene kiezen die het dichtst bij uw naam staat.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u er goed aan doen om hetzelfde op elk moment gemakkelijk te doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u bellen LinkedIn nummer . De technici staan ​​dan klaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *