Hoe Maak Je Een Linkedin-Bedrijfspagina Aan?

Als u uw bedrijf via LinkedIn wilt promoten, dan bent u hier aan het juiste adres. We zullen vandaag leren hoe u een LinkedIn-bedrijfspagina kunt maken. Deze LinkedIn-bedrijfspagina kan u helpen nieuwe klanten te krijgen en naamsbekendheid op te bouwen. U kunt deze pagina eenvoudig maken en er ook voor zorgen dat u alle stappen in de juiste volgorde volgt zonder stappen of procedures te missen, terwijl u uw gloednieuwe bedrijfspagina maakt op dit sociale mediaplatform dat ook door de bedrijven en andere ondernemers wordt onderhouden.

Hoe kunnen we een LinkedIn-bedrijfspagina maken?

Stap 1.Start het maken van een pagina

Kijk in de rechterbovenhoek van je LinkedIn-profiel en klik op de knop Werken om aan de slag te gaan.

Stap 2. Selecteer vervolgens Een bedrijfspagina maken. Om een ​​pagina voor een school te maken, moet je deze optie kiezen.

Stap 3. Maak een nieuwe pagina door een van de volgende opties te selecteren:

Kleine bedrijven
Kleine tot middelgrote bedrijven
Uitgelichte pagina
Hogescholen (middelbare school of hogeschool)
Uw naam, de naam van uw organisatie en alle andere relevante informatie moeten hier worden ingevoerd.

Stap 4. Om er zeker van te zijn dat u de bevoegdheid heeft om de pagina namens het bedrijf of de school aan te maken, vinkt u het verificatievakje aan.

Stap 5. Maak een nieuwe pagina aan door op de knop Pagina aanmaken te klikken.

Opmerking: – Een foutmelding met een rode achtergrond geeft aan dat u mogelijk niet hebt voldaan aan de vereisten voor het maken van pagina’s of dat u het maximale aantal pagina’s dat kan worden gemaakt, hebt overschreden.

Stap 6. Klik op Uw pagina maken en begin met het toevoegen van inhoud.

Wat zijn enkele problemen bij het maken van een LinkedIn-bedrijfspagina?

Het is niet erg ingewikkeld proces. U kunt de bovengenoemde stappen volgen om een ​​LinkedIn-bedrijfspagina aan te maken. Maar er zijn veel problemen die u kunnen verwarren. De bedrijfspagina wordt niet weergegeven, kan de pagina niet maken en meer. U kunt de beste oplossing verwachten door de LinkedIn Bellen te bellen voor klantenservice is erg handig, omdat u gemakkelijk met uw ondersteuningsteam kunt praten.

Conclusie:- Na het lezen van deze blog zult u begrijpen hoe u een LinkedIn-bedrijf kunt creëren en het moet worden opgemerkt dat u soms contact LinkedIn bellen Nummer voor het oplossen van uw problemen of het oplossen van problemen waarmee u te maken kunt krijgen bij het maken van een nieuwe bedrijfspagina voor uw bedrijf of bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.